Webbyrå & digital marknadsföring

Hos oss får du genomtänkta webbplatser och och digitala lösningar som tar dig framåt. Vi finns på tå för att hjälpa dig när det är bråttom och nära till hands när du vill diskutera projekt. Och framför allt: vi ökar trafiken till och konverteringen på din webbplats och e-handel. Detta gör vi med smart marknadsföring genom sökmotoroptimering (SEO), via sociala medier och andra digitala kanaler. Vi brinner helt enkelt för digital marknadsföring.

Rörlig media som ökar intresset för dina tjänster och produkter.
Du får texter och innehåll som engagerar, säljer och bygger ditt varumärke.
Du får en tydlig plan för din digitala närvaro så att du når dina mål.
Vi bygger stabila e-handelsplattformar i WooCommerce och finns alltid nära till hands för att ge dig support.
Nyhetsbrev och e-postmarknadsföring som engagerar och boostar din försäljning.
Du får de bästa lösningarna för din synlighet i de sociala medier som är relevanta för dig.
Du ökar din synlighet på Google och får relevant trafik till din webbplats genom våra on-page och off-pagemetoder.
Du får en Wordpress-hemsida med en design, ett upplägg och en användarupplevelse som bygger på dina strategier, ditt varumärke och dina mål.
Vi håller din hemsida uppdaterad och säker och finns tillgängliga för support via telefon och e-post.
Kontakta oss

Söker du en webbyrå som kan ta dig till nästa nivå?

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om hur du kan stärka din digitala närvaro.

Webbyrå Lund – vi tar din digitala närvaro till nästa nivå

Clavis är en webbyrå i Lund som har lång erfarenhet av webbutveckling och marknadsföring i digitala kanaler. Allt vi gör bygger på en djup strategisk kunskap inom kommunikation.

Kanske har du en välgrundad strategi för din webbplats och din närvaro i olika digitala kanaler? Eller så har du det inte? Oavsett i vilken fas du är i så ligger vår övergripande kunskap som grund.

Webbdesign

Din webbplats i WordPress är ett nav

Din webbplats är ofta navet i din digitala närvaro. Därför är det centralt att du får en grund som gör kundresan så effektiv som möjligt, redan från början. Lika enkelt som det ska det vara för kunderna att hitta rätt, ska det vara för dig att uppdatera och utveckla din webbplats.

Vi ser till att du själv kan uppdatera allt du behöver. Vi låser dig inte, du ska inte behöva kontakta oss så fort du behöver göra något, det ska vara enkelt. Men självklart är du alltid välkommen att höra av dig när du vill.

WordPress är det överlägset bästa verktyget för att skräddarsy och säkerställa ett enkelt handhavande av din webbplats, anser vi. Du kan arbeta flexibelt och tillföra nya funktioner efter hand, du har en värld av möjligheter i detta verktyg.

Sökmotoroptimering

Generera trafik och återkommande kunder

Hur ska du få trafik till din webbplats och e-handel? En fin webbplats utan trafik, är ur säljsynpunkt, meningslös. Vi hjälper dig att få de kunder som är relevanta för dig. Först och främst måste du synas i rätt sammanhang och skapa intresse för din produkt eller tjänst.

Ett helhetsgrepp är centralt för att du ska använda de mest effektiva kanalerna ur arbets-, kostnads- och resultathänseende.

Genom sökmotoroptimering, Google Ads och sociala medier hjälper vi dig att få en boost. För att du ska underhålla intresset hos målgrupperna hjälper vi dig med retargeting och e-postmarknadsföring, t ex nyhetsbrev och kampanjerbjudanden.

Content

Innehållet är nyckeln

Ett unikt och intressant innehåll är centralt för att du ska vara att attraktiv både hos dina målgrupper och hos Google. Sannolikheten att du stärker din rankning hos Google ökar markant när du har ett innehåll som attraherar. Att slarva med texter kommer att straffa sig i längden. Layout, bilder och animationer är också centralt för att skapa engagemang.

Men innehållet ska inte bara vara intressant, det ska hjälpa kundens problem – och leda dem rätt i sin köpresa. Numera pratar man ofta om inbound marketing. Detta är ett tidsenligt synsätt på hur dagens kunder beter sig i digitala kanaler. Försäljning sker genom att skapa långsiktigt lönsamma kundrelationer och inte genom ogrundade köpuppmaningar.

Webbsupport

Långsiktigt samarbete

Vårt mål är alltid att ha en långsiktig relation med dig. Genom att löpande utvärdera resultat kan vi arbeta med att stärka försäljning och dina relationer till målgrupperna. Allt vi gör för dig ska fylla ett syfte. Målet är att du ska stärka din försäljning och varumärkeskännedom samt utveckla en bra process för ditt arbete i digitala medier.