Vi använder cookies,
Finansiell
kommunikation

Varumärkesbyggande finansiell kommunikation

Clavis har hög kompetens och lång erfarenhet av finansiell kommunikation för noterade bolag. Vi är gärna med och planerar er kommunikation med kapitalmarknaden så att ni får maximal utdelning för era insatser. Rapporter, prospekt och presentationer arbetar vi med löpande, ofta mot strikta deadlines, och vi finns tillgängliga för snabb support. Vi tar ett helhetsansvar för produktionen av er årsredovisning. Vi hjälper dig att göra årsredovisningen i XHTML-format enligt det nya ESEF-regelverket för leverans till Finansinspektionen. Vi har tagit fram IR-webbplatser under många år och har den erfarenhet som krävs för att ni ska få en komplett lösning med funktionerna ni önskar. Vi gör också anslutningen till plattformen ni använder för publicering av pressmeddelanden.

Finansiell kommunikation ställer speciella krav på transparens och tydlighet. Vi vet hur man gör och hur man bygger ett varumärke på de finansiella marknaderna.

Årsredovisning med ESEF-rapportering

I linje med vårt starka erbjudande inom finansiell kommunikation erbjuder vi en säker och kostnadseffektiv lösning med XBRL-taggning av årsredovisningar för att följa det nya ESEF-regelverket enligt ESMAs riktlinjer. Läs mer om vår lösning för ESEF-rapportering

Kontakta Jenny Hermansson, IR och PR-ansvarig på Clavis.